Sulīgas un kārdinošas maltās gaļas kotletes – maigas un aromātiskas. Lieliski garšo gan ar piedevām, gan bez tām, baudāmas gan siltas, gan aukstas!
Kotletes parasti gatavo no maltās gaļas, kas jau ir sulīga un aromātiska. Šoreiz izmantosim īpašu paņēmienu, lai tās kļūtu vēl sulīgākas. Pievienojot dažādas garšvielas, sīpolus un svaigus garšaugus, iegūsim bagātīgu un izteiksmīgu garšas niansi.
Lielisks kotlešu maisījums apvieno maigu, sulīgu vidu ar viegli kraukšķīgu garoziņu. Šis tekstūru kontrasts padara katru kumosu īpaši baudāmu. Cepšanas laikā kotletes izdala vilinošu aromātu, kas vēl vairāk saasina apetīti. Gaļas, sīpolu un garšvielu harmoniskā kombinācija rada neatvairāmu smaržu un bagātīgu garšu.
VIDEO:
Kotletes var baudīt gan kā pamatēdienu ar piedevām, gan kā gardu uzkodu. To daudzpusība padara tās par lielisku izvēli jebkurai ēdienreizei vai svētku galdam.
Precīzus produktus gatavošanai atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt receptei!
Lūk recepte
Kotletēm paredzēto gaļu nevis samaļ, bet gan smalki sasmalcina. Ja ņemsiet nedaudz saldētu gaļu, griešanas process būs vienkāršāks.
Tātad , kāds ir galvenais triks?
Šķir otru lapu, lai uzzinātu kāds ir galvenais triks šīm kotletēm…
Tevi noteikti interesēs
- Es redzēju, ko mana vīramāte deva ēst maniem bērniem, kamēr es biju darbā, es klusībā nomainīju dzīvokļa slēdzenes…
- Meteorologs Toms Bricis brīdina, ka Ziemassvētkos laika apstākļi nelutinās un aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem
- Patīkami jaunumi ”Swedbank” un ”SEB banka” klientiem – paplašinās pakalpojumu funkcijas
- 20.–21. decembris ir gada maģiskākā nakts, kad Tumsa paver durvis sievišķības spēkam – ko svarīgi zināt
- Zināms kurām mājsaimniecībām nāksies no 2026.gada maksāt krietni vairāk par elektrību
- Kad 65 gadus vecais “dīvāna īrnieks” kļuva nekaunīgs, viņa sieva pateica vienu frāzi…










